Twoja reklama na bornholm.modos.pl
Powrót do bornholm.modos.pl [strona główna]
Powrót do bornholm.modos.pl [strona główna]
 | Forum | Rejestracja | Odpowiedz | Szukaj | Stat | | Wybrane tematy: Zdjęcia | Bornholm Rundt
Bilety promowe Noclegi na Bornholmie Drukowany przewodnik

Forum o Bornholmie / Bornholm / #ZDJĘCIA Z WASZEGO POBYTU / 2010
Autor Wiadomość
AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 11 Mar 2010 12:13
Odpowiedz 

Z radością informujemy, że pierwsza galeria 2010 r. - Zdjęcia Andrzeja rozpoczyna coroczny konkurs na najlepsze zdjęcia, najlepszą fotorelację z pobytu na Bornholmie.

Podobnie jak w latach ubiegłych, konkurs zostanie zamknięty i rozstrzygnięty po sezonie letnim. Nagrody niespodzianki zostaną przyznane wg wyboru Internautów. Zapraszamy więc do przeglądania zdjęć i oddawania głosów na najlepsze galerie 2010 r.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 7 Kwi 2010 12:14
Odpowiedz 

Witam,

w galerii pojawiły się nowe zdjęcia - Galeria Daniela. Zapraszamy do przeglądania nowych oraz archiwalnych galerii. Przypominamy również o możliwości oddawania głosów na najlepszą galerie 2010.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 9 Lip 2010 20:29 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Zachęcamy do przeglądania oraz głosowania na najlepszą Waszym zdaniem galerię. Podobnie jak w latach ubiegłych, również w tym roku Autor najlepszych zdjęć otrzyma, oprócz uznania Internautów, nagrodę główną - bilet promowy dla samochodu osobowego pow. 2 m wysokości + 5 osób, do wykorzystania w dowolnym terminie 2011 r., w relacji Sassnitz-Ronne-Sassnitz. Dla kolejnych 2 miejsc również przewidziane zostały nagrody niespodzianki

Głosy oddawać można na facebooku, poprzez "Lubię to!" - bezpośrednio tutaj lub e-mail.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 9 Lip 2010 20:32
Odpowiedz 

W galerii pojawiły się nowe zdjęcia - Zdjęcia Arkadiusza.

Zachęcamy do przeglądania, podziwiania, wspominania i oddawania głosów

jacek
# Napisano: 3 Sier 2010 11:00
Odpowiedz 

Hi, w jakim formacje przesyłać zdjęcia?? Są jakieś konkretne wymagania czy dowolne zdjęcia mogą zostać przesłane i do kiedy?

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 4 Sier 2010 11:59 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Można podsyłać do 20 zdjęć, jeśli to możliwe to zmniejszone do 600 px na szerokości. Przesłać można mailem lub na nasz adres korespondencyjny, na CD, pocztą tradycyjną. W miarę możliwości prosimy też o opisanie zdjęć. Zdjęcia przyjmujemy do końca października.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 15 Sier 2010 19:00
Odpowiedz 

W galerii zostały udostępnione nowe zdjęcia. Zdjęcia Agaty - zapraszamy do przeglądania i oddawania głosów

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 30 Sier 2010 23:17 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Zapraszamy do zapoznania się z kolejnymi zdjęciami - Zdjęcia Szymona

oraz Zdjęcia Marcina

indywidualismus
Użytkownik
# Napisano: 1 Wrz 2010 18:29
Odpowiedz 

Wysłałem również swoje zdjęcia. Mam nadzieję, że się pokazały, gdzie trzeba, nie jestem mocny w zabawach z klawiaturą.
Bornholm jest piękny, chciałoby się tam wrócić...

Michał

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 2 Wrz 2010 11:17
Odpowiedz 

indywidualismus
Nie dostaliśmy w tym roku zdjęć od żadnego Michała. Jeśli wysyłałeś to sprawdź adresata lub ew. podeślij jeszcze raz.

mostofan 1
# Napisano: 4 Wrz 2010 22:25
Odpowiedz 

Hmmmm....Ogladam te wspaniale zdiecia,pamiec wraca......o jak Wam zazdroszcze POGODY SLONECZNEJ!!!!!! na zdieciach jest slonecznie ja niestety mam tylko w deszczu ale za rok mam nadz ze , bedzie slonecznie wracam, i robie dalej swoja trase moze za rok pokaze swoje -a narazie glosuje na wszystkich!

Lucyna
# Napisano: 7 Wrz 2010 15:57
Odpowiedz 

Faktycznie zdjęcia ładne... same zachęcają do odwiedzenia tego miejsca, tej kropeczki na Bałtyku raz jeszcze w przyszłym roku Ja swojego faworyta mam głosy wysłane, trzymamy kciuki

Pozdrawiam gorąco, Lucyna

Anonimowy
# Napisano: 9 Wrz 2010 19:06
Odpowiedz 

do kiedy można wysylać fotki?

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 10 Wrz 2010 10:05 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Anonimowy

Jak już pisaliśmy wyżej... "Zdjęcia przyjmujemy do końca października."

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 16 Wrz 2010 16:27 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Zdjęcia Mai i Rafała - nowe zdjęcia w galerii.

Zachęcamy do przeglądania i oddawania głosów.

Uwaga: prosimy nie głosować na forum, można głosować tylko na jedną galerię z roku bieżącego. Głosy prosimy oddawać drogą mailową lub poprzez facebook.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 23 Paź 2010 22:11
Odpowiedz 

Ostatnia w tym sezonie galeria - Zdjęcia Leszka.

Tradycyjnie już zachęcamy do przeglądania zdjęć, wspominania i planowania przyszłorocznych wakacji na Bornholmie Zapraszamy również do oddawania głosów na najlepsze Waszym zdaniem galerie

TomekL
# Napisano: 24 Paź 2010 12:02
Odpowiedz 

Jak to ? Miało być do końca października ! Chciałem dosłac zdjęcia w tym tygodniu, a tu taka wiadomość. Dwa posty wyżej szanowny Admin raczył to oficjalnie zakomunikować.

Pozdrawiam

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 24 Paź 2010 19:43 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Napisał(a): TomekL
Chciałem dosłac zdjęcia w tym tygodniu

Zdjęcia przyjmujemy do końca października. Taki został ustalony termin, w przeciwnym razie konkurs by stał się konkursem bezterminowym Najlepsze galerie wybierają Internauci, głosując poprzez e-mail lub facebook.

Z roku na rok przyjmujemy coraz więcej komentarzy oraz głosów. Konkurencja jest silna. Chcąc zaistnieć należy brać pod uwagę to, że im wcześniej zdjęcia pojawią się na stronie tym szanse, że ktoś zauważy galerię i odda na nią głos będą wyższe. Analizując obecną sytuację, częstotliwość napływania głosów oraz zbliżający się koniec miesiąca, zaznaczyłem iż galerią Leszka jest ostatnią z uwagi na nikłe szanse przeskoczenia obecnej czołówki w zdobytych głosach dla nowych zdjęć, nadesłanych np. po 24.10. Chcąc pokazać swoje zdjęcia i jednocześnie wziąć udział w rywalizacji można zdjęcia przesłać na przyszłoroczną edycję, w zbliżającym się sezonie - co zwiększy szansę na wygraną.

Nie odrzucamy zdjęć, jeśli koniecznie chcesz przesłać swoje zdjęcia w tym roku, zapraszamy. Zdjęcia zostaną umieszczone

W razie dodatkowych pytań, bądź niejasności proszę pytać. Pytania nie pozostają bez odpowiedzi

Napisał(a): TomekL
szanowny Admin

Dziękuję

wioletta
# Napisano: 24 Paź 2010 20:35
Odpowiedz 

w jaki sposób oddaje się głosy? mnie osobiście podobają się zdjęcia ******

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 24 Paź 2010 20:47 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Napisał(a): wioletta
w jaki sposób oddaje się głosy?

Tak jak zostało podane wcześniej (i poniżej)
Napisał(a): AdminForum
Uwaga: prosimy nie głosować na forum, można głosować tylko na jedną galerię z roku bieżącego. Głosy prosimy oddawać drogą mailową lub poprzez facebook.

TomekL
# Napisano: 25 Paź 2010 23:22
Odpowiedz 

Dziekuje za odpowiedź!
W ubiegłym roku tez przespałem termin i moje fotki pojawiły sie jako jedne z ostatnich...
Pomyslę co z tym zrobić ... bo lubię ten dreszczyk konkursowych emocji...
Z innej strony, brakuje mi możliwości oceny galerii przez oglądaczy. Fajnie by było, gdybyście umożliwili otwarte komentowanie fotek i galerii. Nie jest to portal fotograficzny - wiem , ale mając na uwadze wartość nagród / nie banalną / i ilość fotek, która pojawiła się przez te kilka lat jestem pewien, że wiele osób z przyjemnościa coś dopowie i opowie. Wiem, że pojawią sie oszołomy, ale na otwartym forum z tym zawsze trzeba się liczyć. Wiem też, że ten wątek jest własnie do tego stworzony, ale jakoś nic poza gratulacjami tutaj się nie pojawia. To dziwne. Dziwne, że bez jakichkolwiek emocji pojawiają sie nowe galerie, potem bez zadnych komentarzy pojawiaja się werdykty, których nikt nie komentuje. Szkoda, bo często chciałbym zapytać autora zdjęcia gdzie je zrobił, jak je zrobił czy po prostu jak tam dojechac. Z pewnością znajdą się tez osoby, które skrytykują, albo doradzę co zrobić, żeby fotografie były jeszcze lepsze.
Pozdrawiam
PS. Przepraszam, że "szanowny" napisało mi się przez małe "s", ale to taka klawiaturowa ślepota

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 27 Paź 2010 16:00
Odpowiedz 

TomekL
Propozycję rozbudowy galerii weźmiemy pod uwagę... Konkurs to duże słowo. Wcześniej nie było wyróżnień nagradzanych fizycznymi nagrodami. Zależy nam właśnie by ten charakter był zachowany dalej. Nagrody niech stanowią miły dodatek do wrażeń jakie wywozi się z Bornholmu

Zdjęcia były rzadko komentowane na forum. Komentarze spotkać można jednak na innych forach, grupach, blogach. Bardziej ogólnych, gdzie zdjęcia pojawiły się w formie linków do galerii zamieszczanych tutaj. Ostatnio pewne zdjęcia zostały wybrane przez firmę X i za zgodą Autora zamieszczone na kalendarzu firmowym. Zdjęcia są zauważalne, to jest najważniejsze

PS
Edytować posty mogą jedynie zarejestrowani użytkownicy.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 4 Lis 2010 14:11
Odpowiedz 

Witamy serdecznie

Głosy podliczone, konkurs zamknięty, nadszedł więc czas aby ogłosić zwycięzcę konkursu na najlepsze zdjęcia z pobytu na Bornholmie

Gratulujemy Arkadiuszowi, którego zdjęcia zajęły pierwsze miejsce. Zwycięzca otrzymuje bilet promowy dla samochodu osobowego pow. 2 m wysokości + 5 osób, do wykorzystania w dowolnym terminie 2011 r., w relacji Sassnitz-Ronne-Sassnitz.

Drugie miejsce zajmuje Szymon. Otrzymuje portfel skórzany Polferries, przewodnik "Bornholm - przewodnik, Marcin Jakubowski" oraz gadżety promowe.

Trzecie miejsce zajmuje Marcin. Otrzymuje przewodnik "Bornholm - przewodnik, Peter Zralek" oraz gadżety promowe.

Ogromne brawa należą się wszystkim Autorom zdjęć Niezmiennie cieszy nas zaangażowanie Autorów zdjęć oraz Oglądających. Mamy nadzieję powtórzyć konkurs w przyszłym roku. Zdjęcia nadsyłane od dnia dzisiejszego będą miały możliwość wzięcia udziału w glosowaniu na najlepszą galerię 2011 r.

szy
Użytkownik
# Napisano: 4 Lis 2010 15:30
Odpowiedz 

Dziękuję, pozdrawiam! :]

Szy.

floyd
Użytkownik
# Napisano: 4 Lis 2010 21:53
Odpowiedz 

Witam, Pragnę podziękować wszystkim, którym spodobały się moje zdjęcia i oddali na mnie głos.

Byłem po raz pierwszy na wyspie, i jak większości Bornholm także i mnie uwiódł
swoim pięknem. Byłem tylko cztery dni, ale to wystarczyło by się zachwycić tym miejscem.
Tym bardziej się cieszę, że będę mógł w przyszłym roku znów ją odwiedzić.
Bornholm zwiedzałem na początku czerwca, kiedy wyspa przygotowywała się do sezonu,
i myślę że warto było poznać klimat wyspy przemierzająć puste, ciche uliczki. A zdjęcia i tak nie oddają
w pełni uroku tego miejsca.

pozdrawiam serdecznie
Arek

p.s. zapraszam na moją stronę
http://www.arekfraj.slask.pl/

Ania
# Napisano: 6 Lis 2010 16:06
Odpowiedz 

floyd
Zdjęcia ładne. Musze się przyznac ze nie głosowałam akurat na twoje zdjęcia Teraz żałuję Gratulacje i pozdrawiam ciepło. Ania

TomekL
# Napisano: 6 Lis 2010 20:33
Odpowiedz 

Gratuluję zwycięzcom ! Nie ukrywam, że moim zdecydowanym faworytem był Szymon i trochę jestem zaskoczony werdyktem. Jego galeria to kawał dobrej, fotograficznej roboty. Widać warsztat i co najważniejsze - umiejętność opowiadania. To rowerowe "story" naprawdę wciąga !
Po obejrzeniu zacząłem kombinować, czy mimo wrodzonego lenistwa w przyszłym roku nie wybrać tego środka komunikacji...
Brawo Szymon ! Szkoda, ze internauci nie docenili Twojej wersji !!!

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 9 Lis 2010 23:35
Odpowiedz 

Wszystko sprowadza się do subiektywnych ocen oraz własnego poczucia smaku. To normalne, że jednym podobają się akurat "te" zdjęcia a innym "tamte" I całe szczęście, że tak jest, świat przez to nie jest nudny.

Każda galeria posiada zdjęcie lub zdjęcia, które zasługują na uwagę. Na udane zdjęcia składa się wiele czynników - światło, pogoda, czas, miejsce, ujęcie, technika, szczęście... Nam podobają się wszystkie zdjęcia Gratulacje dla wszystkich

Sylwi
# Napisano: 10 Sty 2011 20:47
Odpowiedz 

Dzień dobry

Kiedy można będzie przesyłać zdjęcia na edycję 2011? Pozdrawiam Sylwi

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 11 Sty 2011 13:43
Odpowiedz 

Sylwi
W tym roku konkurs też oczywiście będzie Przewidujemy jednak małe zmiany. Szczegóły w okolicach marca

Twoja wypowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Podkreślenie  Wstaw zdjęcie  Wstaw link  Film z YouTube  Zmień kolor tekstu  :) ;) :up: :down: :confused :cool: :mad: :sad: :shame: :smirk: :tongue:

Przykład: klikając ikonkę: Pogrubienie w okienku powyżej pojawią się znaczniki: [b][/b], pisząc: [b]bornholm[/b] uzyskasz wynik bornholm.

» Użytkownik:  » Hasło: 

Możesz wpisać swoje imię lub nick w polu "Użytkownik" bez podawania Hasła, wtedy wprowadzone imię lub nick wyświetli
się przy Twojej wiadomości. Pamiętaj aby podpisywać swoje wypowiedzi, nie pozostawaj Anonimowy.

© 2004-2012 www.bornholm.modos.pl | Powered by miniBB Kontakt z nami Bornholm - Powrót do strony głównej