Twoja reklama na bornholm.modos.pl
Powrót do bornholm.modos.pl [strona główna]
Powrót do bornholm.modos.pl [strona główna]
 | Forum | Rejestracja | Odpowiedz | Szukaj | Stat | | Wybrane tematy: Aktualności | Zdjęcia
Bilety promowe Noclegi na Bornholmie Drukowany przewodnik

Forum o Bornholmie / Bornholm / #ZDJĘCIA Z WASZEGO POBYTU / 2010
Autor Wiadomość
AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 11 Mar 2010 12:13
Odpowiedz 

Z radością informujemy, że pierwsza galeria 2010 r. - Zdjęcia Andrzeja rozpoczyna coroczny konkurs na najlepsze zdjęcia, najlepszą fotorelację z pobytu na Bornholmie.

Podobnie jak w latach ubiegłych, konkurs zostanie zamknięty i rozstrzygnięty po sezonie letnim. Nagrody niespodzianki zostaną przyznane wg wyboru Internautów. Zapraszamy więc do przeglądania zdjęć i oddawania głosów na najlepsze galerie 2010 r.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 7 Kwi 2010 12:14
Odpowiedz 

Witam,

w galerii pojawiły się nowe zdjęcia - Galeria Daniela. Zapraszamy do przeglądania nowych oraz archiwalnych galerii. Przypominamy również o możliwości oddawania głosów na najlepszą galerie 2010.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 9 Lip 2010 20:29 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Zachęcamy do przeglądania oraz głosowania na najlepszą Waszym zdaniem galerię. Podobnie jak w latach ubiegłych, również w tym roku Autor najlepszych zdjęć otrzyma, oprócz uznania Internautów, nagrodę główną - bilet promowy dla samochodu osobowego pow. 2 m wysokości + 5 osób, do wykorzystania w dowolnym terminie 2011 r., w relacji Sassnitz-Ronne-Sassnitz. Dla kolejnych 2 miejsc również przewidziane zostały nagrody niespodzianki

Głosy oddawać można na facebooku, poprzez "Lubię to!" - bezpośrednio tutaj lub e-mail.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 9 Lip 2010 20:32
Odpowiedz 

W galerii pojawiły się nowe zdjęcia - Zdjęcia Arkadiusza.

Zachęcamy do przeglądania, podziwiania, wspominania i oddawania głosów

jacek
# Napisano: 3 Sier 2010 11:00
Odpowiedz 

Hi, w jakim formacje przesyłać zdjęcia?? Są jakieś konkretne wymagania czy dowolne zdjęcia mogą zostać przesłane i do kiedy?

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 4 Sier 2010 11:59 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Można podsyłać do 20 zdjęć, jeśli to możliwe to zmniejszone do 600 px na szerokości. Przesłać można mailem lub na nasz adres korespondencyjny, na CD, pocztą tradycyjną. W miarę możliwości prosimy też o opisanie zdjęć. Zdjęcia przyjmujemy do końca października.

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 15 Sier 2010 19:00
Odpowiedz 

W galerii zostały udostępnione nowe zdjęcia. Zdjęcia Agaty - zapraszamy do przeglądania i oddawania głosów

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 30 Sier 2010 23:17 | Edytowany przez: AdminForum
Odpowiedz 

Zapraszamy do zapoznania się z kolejnymi zdjęciami - Zdjęcia Szymona

oraz Zdjęcia Marcina

indywidualismus
Użytkownik
# Napisano: 1 Wrz 2010 18:29
Odpowiedz 

Wysłałem również swoje zdjęcia. Mam nadzieję, że się pokazały, gdzie trzeba, nie jestem mocny w zabawach z klawiaturą.
Bornholm jest piękny, chciałoby się tam wrócić...

Michał

AdminForum
Administrator
AdminForum
# Napisano: 2 Wrz 2010 11:17
Odpowiedz 

indywidualismus
Nie dostaliśmy w tym roku zdjęć od żadnego Michała. Jeśli wysyłałeś to sprawdź adresata lub ew. podeślij jeszcze raz.

mostofan 1
# Napisano: 4 Wrz 2010 22:25
Odpowiedz 

Hmmmm....Ogladam te wspaniale zdiecia,pamiec wraca......o jak Wam zazdroszcze POGODY SLONECZNEJ!!!!!! na zdieciach jest slonecznie ja niestety mam tylko w deszczu ale za rok mam nadz ze , bedzie slonecznie wracam, i robie dalej swoja trase moze za rok pokaze swoje -a narazie glosuje na wszystkich!

Lucyna
# Napisano: 7 Wrz 2010 15:57
Odpowiedz 

Faktycznie zdjęcia ładne... same zachęcają do odwiedzenia tego miejsca, tej kropeczki na Bałtyku raz jeszcze w przyszłym roku Ja swojego faworyta mam głosy wysłane, trzymamy kciuki

Pozdrawiam gorąco, Lucyna

Twoja wypowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Podkreślenie  Wstaw zdjęcie  Wstaw link  Film z YouTube  Zmień kolor tekstu  :) ;) :up: :down: :confused :cool: :mad: :sad: :shame: :smirk: :tongue:

Przykład: klikając ikonkę: Pogrubienie w okienku powyżej pojawią się znaczniki: [b][/b], pisząc: [b]bornholm[/b] uzyskasz wynik bornholm.

» Użytkownik:  » Hasło: 

Możesz wpisać swoje imię lub nick w polu "Użytkownik" bez podawania Hasła, wtedy wprowadzone imię lub nick wyświetli
się przy Twojej wiadomości. Pamiętaj aby podpisywać swoje wypowiedzi, nie pozostawaj Anonimowy.

© 2004-2010 www.bornholm.modos.pl | Powered by miniBB Kontakt z nami Bornholm - Powrót do strony głównej